Je bekijkt nu Transitie in de bijenzorg door Anton Van Derbeken

Transitie in de bijenzorg door Anton Van Derbeken

De Vlaamse Imkersbond Voor Brussel en Omstreken richt een lezing in: “Transitie in de bijenzorg” met Anton Van Derbeken.
Anton heeft vele jaren ervaring als imker en is van opleiding bioloog. Hij is actief binnen de Werkgroep natuurlijk Imkeren. Hoewel zijn blik op “de levende wereld” altijd al breed was is die met de jaren alleen maar breder geworden. Anton benadert de bijenzorg vanuit een breed ecologische visie. Bovendien is zich baseren op een juiste wetenschappelijke basis voor hem essentieel. Hij volgt vele ontwikkelingen op de voet waardoor hij zijn inzichten tijdig bijstuurt. En al dit krijg je te horen op zijn lezing.
Hij schreef een boekje waarin hij dit transitieproces in de bijenzorg aardig beschrijft, maar een lezing is natuurlijk nog altijd veel levendiger, interactief en helemaal geactualiseerd.

Ook niet leden van de imker vereniging zijn (gratis) welkom. Wel graag (voor de niet-leden) een seintje op voorhand via: anton.van.derbeken@telenet.be

Parkeermogelijkheid is voorzien in het Domein Rondenbos (gemeentehuis Beersel). Je rijdt het domein binnen en na +/- 50 m rij je voorbij de parking van de politie en daarna neem je links en kom je op een parking voor de bezoekers van Qaly.

Geef een reactie